zondag 24 augustus 2008

Strand en pelikanen in Cairns

De laaste 2 dagen hier in Australië hebben we doorgebracht in Cairns. Een dagje lekker aan het strand met hoge golven en een dagje in de stad/dorp Cairns. Hier aan de haven wemelt het van de Australische pelikanen. Gigantische beesten die liters water en kilo's vis in hun bek kunnen dragen. We hebben vandaag de camper weggebracht en zitten nu hier in onze hotelkamer naar de eindceremonie van de olympische spelen te kijken. Morgenochtend vroeg weer op want dan vliegen we via Brisbane naar Singapore.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja, jammer dat zoiets moois ook weer voorbij is. In ieder geval een grandioze ervaring, die je nog lang zult herinneren. Singapore zal wat minder "rustig" zijn in vergelijk met afgelopen maand. Maar ook daar is genoeg te zien lijkt ons. Veel plezier daar en houd je handen op je (broek)zakken! Heel veel groeten en een voorspoedige reis verder. N&A

Anoniem zei

Hoi jullie hebben een vakantie gehad om nooit te vergeten hier gaat alles goed wij zijn weer aan het werk is wel even wennen na bijna 8 maanden thuis te hebben gezeten.A.s weekend wordt het weer lekker warm de zomer gaat hier dan beginnen.Een prettige terug reis en tot horens of zien.
Groeten Marcel,Bianca,Angus en Scott