maandag 4 augustus 2008

Proost!

Hallo, hier zit de verjaardag van Lisette er al weer bijna op. Bedankt voor alle telefoontjes en sms-jes! Jammer genoeg hebben we hier midden in de woestijn geen netwerk voor de mobiele telefoons dus we hebben ze nog niet ontvangen. We hebben wel internet (gaat blijkbaar via de sateliet) dus zoals jullie zien hebben wij in ieder geval al een toost uitgebracht op de 46e verjaardag van Lisette. Groetjes!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi weer voor een feestje! Hier valt 't ook wel mee, beetje zon, beetje wolken, beetje 20 graden. Wij moeten nog aan jullie feest beginnen, vanavond. Nog fijne 20 minuten gewenst en een goede en veilige reis. Groetjes allemaal van N&A

Anoniem zei

Hallo Lisette

van harte gefeliciteert met je verjaardag.
ook corne silke en nikki gefeliciteerd .kijken jullie wel een beetje uit voor die krokedillen.Want ze lusten je wel rouw hoor.vooral de meide want dat is nog jong vlees.verder hier alles goed. en tot de volgede keer
groeten en kusjes uit leimuiden.

Anoniem zei

Hallo zusje,

Jij een hele fijne 46ste verjaardag,het is hier nu net middag en een fijne vakantie verder !!

Grtz en groeten uit Oud-Turnhout

Anoniem zei

Lis, van harte met je verjaardag. Ik kijk regelmatig even op jullie site! Prachtige foto's!
Geniet er van en groetjes,
Christel

Anoniem zei

Lisette,

ook van ons nog gefeliciteerd!

Sander en Liesbeth

Anoniem zei

Hoi luitjes,

Vandaag door Pa en Ma geattendeerd op jullie site. Natuurlijk direct ff kijken! Prachtig zo'n reisverslag met schitterende foto's. Zijn we gelijk bijgepraat voor ná de vakantie.
Omdat het op een andere manier erg lastig is, willen we jou Lisette nog even feliciteren met je verjaardag van afgelopen maandag. We zagen dat jullie er al een borrel op hadden genomen. Proficiat en nog een plezierig vervolg van jullie vakantie. Ennehh... doe voorzichtig met al die bijzonder exotisch beesten.

Groetjes,
Richard, Wil, Remy en Alex

Anoniem zei

Een beetje laat, maar ik weet nu jullie site pas te vinde. alsnog gefeliciteerd met je verjaardag lisette, de rest van de familie ook natuurlijk. Zeg corne, heb je die slang nog in je rugzak? fried vindt dat leuke beesten en wil er wel een voor de waak. Zorgen jullie goed voor jullie zelf en doe voorzichtig. Groetjes, uit vriezekoop.

Corné, Lisette, Silke en Nikki zei

Bedankt voor de felicitaties!

Groetjes, Lisette