donderdag 7 augustus 2008

Kameelrijden in Alice Springs

Aangekomen in het midden van Australië. Het is hier nog steeds prachtig helder weer. Alleen de temperatuur is 's nachts wat aan de lage kant (tegen het vriespunt). Het is toch winter hier al zou je het overdag niet zeggen. Vroeger verplaatsten ze zich hier per kameel door de woestijn. Er leven nu zo'n 30.000 van die beesten in het wild. We hebben vandaag een ritje gemaakt op die beesten. Stinken! Groetjes.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hé vakantiegangers, zo te zien gaat alles nog goed. Voor kamelen hoef je trouwens niet zo heel ver te reizen, wij hebben er vorige week een in Appelscha gezien, gewoon in het wild, op een kamelenmarkt. rommelmarkt dus, waar die kameel zenuwachtig aan een touwtje stond, maar goed hij was er wel. Gr. vriezekoop.

Anoniem zei

Hallo allemaal.
Wat een kamelen zeg.je heb zo wat wel een trap nodig denk, om er op te klimmen .wat een fijne vakantie hebben jullie zeg,hier hoost het van de regen .gisteren stond hier alles blank.maar vandaag gaat het wel weer. hier alles goed en tot de volgende keer maar weer.gr,uit leimuiden doei.

Anoniem zei

Geen bulten op de weg, maar tussen je knieën, dat is nog eens wat anders, zeker als ze nog stinken ook!Hier begint het al een beerje herfst te worden, regenbuien, wind en lage temperaturen. P.S. Wij hebben een andere vakantiewoning, dus dat zit wel goed. Nu het weer nog. Veel vakantieplezier en take care!

Corné, Lisette, Silke en Nikki zei

Ha Vriezekoop,
Kunnen jullie niet zo'n kameel kopen? Het rijdt heel lekker. Ze stinken alleen een beetje maar dat went. Groetjes.

Ha Leimuiden,
We hebben geen trap gekregen van de kamelen. Maar een had wel bijna in Silke's kont gebeten. Groetjes.

Ha Gemert,
Gefeliciteerd met jullie nieuwe vakantiewoning! We komen hem snel eens bekijken. Valt er wat te erven.....! Groetjes.