zondag 10 augustus 2008

Ayers Rock

Bij aankomst konden we meteen Ayers Rock bij zonsondergang bekijken (samen met honderden andere toeristen die ofwel een heel eind hadden gereden, of zich voor de gelegenheid hadden laten invliegen want je kan hier ook per vliegtuig komen. In de wijde omgeving (een woestijngebied zo groot als half Europa) is het helemaal vlak. Er steekt alleen een enorme rots uit de bodem die heel mooi rood opkleurt als de zon onder gaat. Verder is er een toeristendorp met hotels, een mooie camping, en heel veel niets. Vandaag was Nikki jarig. Dat hebben we gevierd met muffins met kaarsjes als ontbijt. Vervolgens zijn we naar Ayers Rock gereden en hebben we hem helemaal in het rond gelopen. We hebben weer een slang gezien. Alleen was ie alweer weg voordat we er een foto van konden maken.



2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi allemaal wat mooi dat we al de foto,s te zien krijgen .en wat zitten jullie toch ver weg.de meide staan er elke keer weer prachtig op. jullie kunnen wel in de mode bladen.hier alles goed,en genieten maar hoor van al het moois daar.gr, en kusjes van ons,uit leimuiden.

Corné, Lisette, Silke en Nikki zei

Hallo Leimuiden, we hebben weer wat extras op de site gezet. Alles gaat hier goed. We staan nu op het punt om naar het vliegveld te gaan, naar Cairns. Daar hebben we weer een nieuwe camper. Groetjes!