woensdag 23 juli 2008

Sydney, Australië

Met een klein beetje vertraging in Sydney aangekomen. Het is hier winter en dus niet erg warm. Toen we 's ochtends landden was het maar 6 graden, 25 graden kouder dan in Thailand! De hele dag rond gelopen in Sydney. Mooie uitzichten op de brug van Sydney en het Opera House. Het is inmiddels donderdagochtend en we zitten op ons vliegtuig te wachten om naar Darwin te vliegen. Daar staat de camper voor ons klaar!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi allemaal, zo te zien hebben jullie weer een mooie reis zeg,fijn dat we dit zo mooi kunnen volgen.hier alles goed en eindelijk goed weer.gisteren heb ik Romy een dagje gehad, en ben fijn met haar wezen fietsen. bij oma achter op.volgen de week gaat sylvia en friet ook met vakantie,en dan is alles weg.fijn hoor, allemaal even genieten.zeg genieten jullie van de mooie reizen .want dat doe je maar een keer.we horen wel weer eens wat van je he.gr.en kusjes van opa en omaatje P

Corné, Lisette, Silke en Nikki zei

Hallo Leimuiden, gaat goed zo hè met die berichtjes! Hier alles goed. Vandaag hebben we de camper opgehaald en staan nu op een mooie camping tussen allemaal palmbomen. De papagaaien, parkieten en kakatoes vliegen hier gewoon rond.
Groetjes!