zaterdag 9 augustus 2008

Hiep Hiep Hoera!

Vandaag vertrekken we van Alice Springs naar Ayer’s Rock (het plaatje wat bovenaan onze website staat). Dat is ongeveer een dag rijden vanaf hier. Het ligt in land van de Aboriginals dus we verwachten dat er geen telefoon en internet zal zijn. Vandaar alvast wat foto’s van Nikki voor haar verjaardag. Groetjes!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hello, Down-under, Nikki alsnog gefeliciteerd, ook van Max. Die brengt een stukje vakantie hier door. Gisteren helaas geen mogelijkheid gehad om on-line te geraken. Wij hopen dat je toch een leuke verjaardag hebt gehad! Goeie reis naar die rooie berg en veel plezier. N&A

Anoniem zei

Nikki, nog gefeliciteerd met je verjaardag, zo te zien hebben jullie het nog goed naar jullie zin. Bij jullie grote temp. verschillen, bij ons alleen maar regen, dus veel mis je niet. geniet er maar van je moet over 3 weken weer naar school. Liefs, winfried, sylvia, iris en romy.

Anoniem zei

Hoi Nikki,

Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag van eergisteren. Ik was het door mijn eigen verjaardag helemaal vergeten. Groetjes aan Silke en Corné en Lisette, en geniet nog van jullie vakantie.

Groeten van Remy (en ook mijn vader, moeder en Alex).